Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از شرکت‌هایی که در زمینه ساخت و عرضه نرم افزارهای گوناگون  فعالیت چشم‌گیری داشته، شرکت مایکروسافت است. این شرکت طیف وسیعی از نرم افزار‌های کاربردی از جمله ویرایش متن، ویرایش عکس، مدیریت سایت، ابزار مهندسی و ... را تولید کرده و در قالب مجموعه Microsoft Office در دسترس کاربران سراسر جهان قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این سری از جلسات آموزشی قصد داریم به نرم افزار مایکروسافت ورد بپردازیم. برنامه Microsoft Word یک برنامه تجاری-بازرگانی برای ارائه مطلب است که توسط شرکت Microsoft برای سیستم عامل‌های ویندوز و مکینتاش (نسخه ۸) نوشته و عرضه شده است. نسخه‌ای که این آموزش در قالب آن تهیه شده است Microsoft Word 2010 است. برنامه Microsoft Word ابزاری برای ارائه اطلاعات است که از انواع متن‌ها، شکل‌ها، طراحی‌ها، عکس‌ها و رسانه‌های چندگانه در کنار سایر محصولات Microsoft Office مانند Excel، پشتیبانی می‌کند.

شما می‌توانید قسمت قبلی آموزش Microsoft Word از طریق لینک زیر مشاهده کنید:

بیشتر بخوانید: آموزش مایکروسافت ورد | چگونگی افزودن شماره و تفکیک صفحات در متن (قسمت ۱۹)

چگونگی ساختن جدول در مایکروسافت ورد

در این فصل، در مورد ساختن جدول در مایکروسافت Word 2010 بحث می‌کنیم. جدول یک ساختار متشکل از ستون‌های عمودی و سطر‌های افقی است که یک سلول در هر کدام از محل‌های تقاطع وجود دارد. هر سلول می‌تواند یک محتوای متنی یا تصویری داشته باشد و می‌توانید هرطور که می‌خواهید، جدول را تنظیم کنید. معمولا سطر اول جدول به عنوان تیتر جدول استفاده می‌شود و می‌توانید اطلاعات مفیدی را در آن قرار دهید.

ساختن جدول:

در این قسمت با کمک مراحلی، به شما کمک خواهیم کرد که یک جدول در سند خود بسازید.

مرحله اول: در قسمت Insert tab روی گزینه Table کلیک کنید. مطابق شکل زیر با این کار یک صفحه ساده برای شما به نمایش درمی‌آید. وقتی که نشانگر موس خود را روی سلول‌های صفحه حرکت دهید، یک جدول مانند آن روی سند شما تشکیل می‌شود. می‌توانید جدول خود را با تعداد سطر و ستون‌های دلخواه بسازید.

مرحله دوم: روی مربعی که در گوشه پایین سمت راست جدولتان قابل مشاهده است، کلیک کنید، این مربع یک جدول حقیقی در سند شما می‌سازد و مایکروسافت Word روی حالت طراحی جدول (table design) قرار می‌گیرد. همانطور که در شکل زیر نشان داده شده، حالت table design گزینه‌های زیادی دارد که می‌شود با آن‌ها جدول مورد نظر را شخصی سازی کرد.

مرحله سوم: این یک مرحله‌ اختیاری است که انجام دادن آن ضروری نیست، اما در صورت تمایل به ساختن یک جدول فانتزی و تجملی، می‌توانید این مرحله را انجام دهید. روی گزینه Table Styles button کلیک کنید تا یک گالری از طرح‌های جدول از پیش آماده شده برای شما باز شود. اگر نشانگر موس خود را روی هر کدام از طرح‌ها حرکت دهید، یک پیش نمایش از طرح شما به طور هم‌زمان روی جدول شما نشان داده می‌شود.

مرحله چهارم: برای انتخاب طرح‌ها، فقط روی طرح کلیک کنید و خواهید دید که طرح مورد نظر روی جدول شما اعمال می‌شود.

حذف یک جدول:

در ادامه مراحلی را برای حذف کردن جدول در سند ورد به شما آموزش می‌دهیم.

مرحله اول: روی هر قسمتی از جدول که می‌خواهید حذف شود، کلیک کنید.

مرحله دوم: در نوار Layout tab کلیک کرده و سپس روی گزینه‌ Delete Table option که در زیر گزینه Delete Table Button قرار دارد کلیک کنید تا جدول شما همرا با محتویاتش از روی سند پاک و حذف شود.

چگونگی استفاده از سطر و ستون در مایکروسافت ورد

در این فصل، نحوه‌ کار کردن با سطر‌ها و ستون‌ها را در مایکروسافت Word 2010 مورد بحث قرار می‌دهیم. همانطور که گفته شد، یک جدول ساختاری است که از ستون‌های عمودی و ردیف‌های افقی ساخته شده است و یک جدول Word به تعداد ۶۳ تا ستون را شامل می‌شود، اما تعداد سطر‌های آن بی‌نهایت است. در این فصل به شما آموزش داده می‌شود که چگونه سطر‌ها یا ستون‌ها را در یک جدول اضافه کنیم یا آن‌ها را حذف کنیم.

اضافه کردن یک سطر:

در این قسمت چند مرحله ساده برای اضافه کردن سطر به یک جدول در مایکروسافت Word را آموزش می‌دهیم.

مرحله اول: ابتدا روی قسمتی که می‌خواهید در آن یک سطر اضافه کنید، کلیک کرده و سپس نوار Layout tab را انتخاب کنید؛ با این کار تصویر زیر به شما نمایش داده می‌شود.

مرحله دوم: حالا برای اضافه کردن هر نوع سطری در بالا یا پایین سطر انتخاب شده از گروه دکمه‌های Row & Column استفاده کنید. همانند شکل زیر، اگر روی دکمه‌ Insert Below کلیک کنید، یک سطر زیر قسمت انتخاب شده اضافه می‌شود. اگر روی دکمه‌ Insert Above کلیک کنید، یک سطر در بالای قسمت انتخاب شده اضافه می‌شود.

حذف کردن سطر:

در ادامه برای حذف کردن سطر‌ها از یک جدول در سند Word مراحل زیر را طی کنید:

مرحله اول: روی سطری که می‌خواهید از جدول حذف شود کلیک کرده و سپس نوار Layout tab را انتخاب کنید؛ تصویر زیر برای شما نمایش داده می‌شود.

مرحله دوم: روی نوار Layout tab کلیک کرده و سپس گزینه‌ Delete Rows را که در زیر بخش Delete Table Button قرار دارد، انتخاب کنید تا سطر مورد نظر حذف شود.

اضافه کردن ستون:

در این قسمت با چند مرحله به شما کمک می‌کنیم که در مایکروسافت Word یک ستون به جدول اضافه کنید.

مرحله اول: همانطور که در تصویر زیر نشان داده شده، ستونی را که می‌خواهید به آن یک ستون دیگر اضافه شود را انتخاب کنید و سپس روی نوار Layout tab کلیک کنید.

مرحله دوم: اکنون برای اضافه کردن هر ستون دیگری در سمت چپ یا راست ستون انتخاب شده، از گروه Row & Column استفاده کنید. مانند شکل زیر، اگر گزینه Insert Left را بزنید، یک ستون دقیقا در سمت چپ ستون منتخب ایجاد خواهد شد.

اگر گزینه‌ Insert Right را انتخاب کنید، یک ستون دقیقا در سمت راست ستون انتخاب شده ایجاد می‌شود.

حذف کردن یک ستون:

در ادامه مراحلی را مطرح خواهیم کرد که با انجام آن‌ها می‌توانید ستون‌های جدول را در مایکروسافت Word 2010 حذف کنید.

مرحله اول: روی ستونی که می‌خواهید از سند پاک شود کلیک کنید و سپس روی Layout tab کلیک کنید. این مرحله در تصویر زیر نشان داده شده است.

مرحله دوم: روی نوار Layout tab کلیک کرده و سپس گزینه Delete Column option که زیر بخش Delete Table Button قرار دارد را انتخاب کنید تا ستون انتخاب شده حذف شود.

مخاطبان عزیز دریچه فناوری باشگاه خبرنگاران جوان می‌توانید سوالات، مشکلات و پیشنهادات خود را در قسمت نظرات همین گزارش ارسال کنید تا در بخش‌های بعدی این آموزش تا حد امکان به آنها پرداخته شود.

گزارش از عبدالله مطیع

بیشتر بخوانید: قسمت اول/ چگونه کار با مایکروسافت ورد (Microsoft Word) را آغاز کنیم؟ +آموزش تصویری

انتهای پیام/

قسمت بیستم/ آموزش رایگان استفاده از برنامه مایکروسافت ورد (Microsoft Word) از مبتدی تا پیشرفته

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری مایکروسافت ورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۸۲۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلامی: ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن اسلامی با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: انتخابات در برخی از حوزه‌ها به دور دوم کشیده شده است. حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

وی اضافه کرد: در این حوزه‌های انتخابیه ۹۰ نفر برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می‌کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به شیوه برگزاری انتخابات در مرحله دوم، تصریح کرد: انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود. در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی را در شعب مشاهده نکنیم و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آموزش لازم به دست اندرکاران انتخاباتی داده شده است

اسلامی اظهار کرد: آموزش لازم به همکاران ما در ستاد انتخابات و ۲۲ حوزه انتخابیه داده شده است و تربیت مدرس، آموزش لازم را دریافت و طی ۱۰ روز گذشته به مدرسان استانی آموزش داده‌اند و آنها(مدرسان استانی) در حال آموزش باقی همکاران در استان‌ها هستند.

وی اعلام کرد: گرچه رأی دادن در شیوه الکترونیکی بسیار ساده است، اما یک ویدئوی آموزشی از سوی کمیته فناوری ستاد انتخابات کشور تهیه شده است که برای آموزش همگانی به صداوسیما و ستادهای انتخابات ارسال شده است. در برخی از مراکز عمومی مثل نماز جمعه و یا نمایشگاه کتاب، آموزش‌های لازم به مردم داده می‌شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با تأکید بر اینکه کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند، گفت: رأی‌دهنده با این پیش فرض وارد شعبه می‌شود و با ارائه هریک از مدارک هویتی پنج‌گانه (کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت)، احراز می‌شود. برای فرد یک کارت رأی دادن صادر شده و در اختیار او قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

اسلامی با بیان اینکه سپس کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درمی‌آید، اظهار کرد: کد هر نامزدی که وارد شود، اطلاعات او در صفحه به نمایش درمی‌آید. نهایتاً رأی‌دهنده اتمام رأی دهی را ثبت می‌کند و پرینتی از رأی، رأی‌دهنده از زیر صندوق الکترونیکی قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت تعرفه را به منشی ما در شعبه، تحویل می دهد و سرانجام کارت شناسایی خود را دریافت می‌کند. فرآینده رأی‌دهی الکترونیکی ساده و در یک وقت بسیار کم صورت می‌گیرد.

۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است

وی گفت: در حوزه‌هایی که اشاره کردم ـ حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه داریم ـ که شامل شعب شهری، روستایی، ثابت و سیار می‌شود. براساس تجربه‌ای که در مرحله دوم وجود دارد، تعداد شعب مرحله دوم نسبت به مرحله اول، کمتر است. البته در این دوره، نظر هیأت‌های اجرایی حوزه‌های انتخابیه را دریافت کردیم و نظر آنها ملاک اصلی ما بود. اگر هیأت اجرایی در آن حوزه انتخابیه تشخیص داده بود که هیچ حوزه‌ای کم نشود، ما همان را اعمال کردیم.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور یادآور شد: عوامل اجرایی در کل ۲۲ حوزه انتخابیه مشخص شده و تا ۱۳ اردیبهشت در سامانه جامع انتخابات نهایی خواهد شد.

اسلامی با بیان اینکه در خصوص تبلیغات انتخاباتی نامزدها و سامانه شفافیت به نامزدها اطلاع‌رسانی شده است که حتما تبلیغات و هزینه‌های خود را وارد کنند، خاطر نشان کرد: تبلیغات از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۸ صبح ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغات که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود. البته امکاناتی در استان‌ها از ناحیه دستگاه‌های اجرایی در اختیار نامزدها قرار گرفته که می‌توانند استفاده کنند.

استان‌ها تعرفه‌های انتخاباتی را از امروز دریافت می‌کنند

وی گفت: صداوسیما هم قرار است مناظراتی را در شبکه‌های استانی برای ۹۰ کاندیدا تنظیم کند که همگی در حال ضبط است و از تاریخ اعلام شده، پخش خواهد شد.

دبیر ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد: در استان تهران، صرفا حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس الکترونیکی خواهد بود و در حوزه انتخابیه ورامین و قرچک ثبت رأی به صورت تعرفه است. تعرفه‌ها هم چاپ شده و در حال ارسال است. استان‌ها تعرفه‌ها را از امروز دریافت می‌کنند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است
  • ارسال گل اینترنتی با 3 کلیک
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است
  • اسلامی: ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است
  • جزئیات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • پیش بازی تاتنهام - آرسنال؛ یکی به فکر ویرانی، دیگری به فکر ساختن
  • ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت