Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از شرکت‌هایی که در زمینه ساخت و عرضه نرم افزارهای گوناگون  فعالیت چشم‌گیری داشته، شرکت مایکروسافت است. این شرکت طیف وسیعی از نرم افزار‌های کاربردی از جمله ویرایش متن، ویرایش عکس، مدیریت سایت، ابزار مهندسی و ... را تولید کرده و در قالب مجموعه Microsoft Office در دسترس کاربران سراسر جهان قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این سری از جلسات آموزشی قصد داریم به نرم افزار مایکروسافت ورد بپردازیم. برنامه Microsoft Word یک برنامه تجاری-بازرگانی برای ارائه مطلب است که توسط شرکت Microsoft برای سیستم عامل‌های ویندوز و مکینتاش (نسخه ۸) نوشته و عرضه شده است. نسخه‌ای که این آموزش در قالب آن تهیه شده است Microsoft Word 2010 است. برنامه Microsoft Word ابزاری برای ارائه اطلاعات است که از انواع متن‌ها، شکل‌ها، طراحی‌ها، عکس‌ها و رسانه‌های چندگانه در کنار سایر محصولات Microsoft Office مانند Excel، پشتیبانی می‌کند.

شما می‌توانید قسمت قبلی آموزش Microsoft Word از طریق لینک زیر مشاهده کنید:

بیشتر بخوانید: آموزش مایکروسافت ورد | چگونگی صف بندی متن و حرکت دادن پاراگراف‌ها (قسمت ۱۴)

چگونگی ایجاد سرخط پاراگراف در مایکروسافت ورد

نرم افزار مایکروسافت Word 2010 شکل‌هایی توپ مانند و عددی را ارائه می‌دهد که یک لیست از آیتم‌ها را به صورت منظم طبقه بندی می‌کند. این مبحث مراحلی جهت ایجاد این اشکال و ارقام را به شما آموزش می‌دهد.

تهیه‌ یک لیست از متن موجود:

خیلی راحت می‌توان سطرهایی را به صورت یک لیست با اشکال و ارقام مختلف تبدیل کرد. برای ساختن یک لیست با اشکال یا اعداد، مراحل ساده‌ زیر را انجام دهید.

مرحله اول: یک لیست از متن را که می‌خواهید اشکال یا اعداد را در آن اعمال کنید، انتخاب کنید. برای این کار می‌توانید از هر کدام از روش‌های انتخاب متن استفاده کنید.

مرحله دوم: روی مثلث مربوط به دکمه‌ Bullet کلیک کنید تا یک لیست از اشکال پیش‌فرض که می‌خواهید اعمال شوند برای شما نمایش داده شود. با کلیک کردن روی شکل دلخواه می‌توانید به راحتی شکل مورد نظر خود را انتخاب کنید.

مرحله سوم: اگر می‌خواهید یک لیست با اعداد بسازید، به جای دکمه‌ bullet، روی مثلث مربوط به دکمه‌ Numbering کلیک کنید تا یک لیست از اعداد پیش‌فرض برای شما نمایش داده شود. به راحتی می‌توانید با کلیک کردن روی الگوی عددی مورد نظر، آن الگو را انتخاب و پیاده‌سازی کنید.

تهیه‌ لیست طی روند تایپ کردن:

می‌توانید در حین نوشتن متن، یک لیست از اعداد یا اشکال را برای خود بسازید. مایکروسافت Word 2010 به صورت اتوماتیک در حال نوشتن متن آن شکل عدد را در متن اعمال می‌کند. در ادامه مراحلی را برای ساختن لیست اشکال در حین نوشتن متن ارائه می‌دهیم:

مرحله اول: شکل * را تایپ کنید و همچنین یکی از کلیدهای SPACEBAR یا TAB را بزنید، و سپس بقیه‌ متنی را که می‌خواهید در آیتم اول در لیست باشد را بنویسید.

مرحله دوم: وقتی کار نوشتن تمام شد، کلید Enter را بزنید تا آن آیتم به صورت اتوماتیک به لیست اضافه شود و سپس آیتم بعدی را در لیست بنویسید.

مرحله سوم: برای هر آیتم، مرحله دو را تکرار کنید.

می‌توانید در حین نوشتن متن یک لیست از اعداد بسازید. مایکروسافت Word به صورت اتوماتیک این فرمان را مطابق با متن شما اعمال می‌کند. در این‌جا مراحلی را برای ساختن لیست اعداد " هم‌زمان با تایپ " به شما آموزش می‌دهیم.

مرحله اول: عدد ۱ را بنویسید و یکی از کلیدهای SPACEBAR یا TAB را فشار دهید و سپس بقیه‌ متنی را که می‌خواهید در لیست اعداد اولین آیتم باشد را بنویسید.

مرحله دوم: زمانی که کار تایپ کردن شما تمام شد، کلید Enter را فشار دهید تا آیتم شما به صورت اتوماتیک به لیست اضافه شود و سپس آیتم بعدی را در لیست بنویسید.

مرحله سوم: مرحله دوم را برای هریک از آیتم‌های لیست تکرار کنید.

می‌توانید لیست‌های ذخیره تهیه کنید. به لیست‌های ذخیره، لیست‌های چندگانه نیز می‌گویند. ساختن لیست ذخیره خیلی آسان و ساده است؛ برای قرار دادن آیتم داخل لیست‌های چندگانه، کلید Tab را فشار دهید.

چگونگی ایجاد فاصله بین سطرها در مایکروسافت ورد

در این فصل در مورد چگونگی تنظیم فاصله‌ بین سطرها در مایکروسافت Word 2010 بحث می‌کنیم. می‌توانید با انجام چند مرحله ساده که در ادامه نشان داده شده است، فاصله بین سطرها را برحسب نیاز خود زیاد یا کم کنید. در این بخش به تنظیم فاصله بین دو سطر و تنظیم فاصله بین دو پاراگراف نیز اشاره خواهد شد.

فاصله گذاری بین سطرها:

در ادامه مراحلی برای تنظیم فاصله بین دو سطر در سند را نشان می‌دهیم.

مرحله اول: پاراگراف یا پاراگراف‌هایی را که می‌خواهید بین آن‌ها فاصله ایجاد شود را انتخاب کنید. برای این کار می‌توانید از هر کدام از روش‌های انتخاب متن استفاده کنید.

مرحله دوم: روی مثلث مربوط به دکمه‌ Line and Paragraph Spacing کلیک کنید تا یک لیست برای اعمال فاصله بین خطوط برای شما به نمایش درآید. هر کدام از گزینه‌های دلخواه را می‌توانید با کلیک روی آن انتخاب کنید.

فاصله بین پاراگراف‌ها:

می‌توانید بین دو پاراگراف فاصله ایجاد کنید. در ادامه مراحلی را برای این کار به شما نشان می‌دهیم.

مرحله اول: پاراگراف یا پاراگراف‌هایی را که می‌خواهید بین آن‌ها فاصله بیندازید را انتخاب کنید و سپس روی نشانگر Paragraph Dialog Box که در قسمت Home tab وجود دارد کلیک کنید.

مرحله دوم: روی چرخنده‌ Before کلیک کنید تا فاصله‌ موجود قبل از پاراگراف را زیاد یا کم کنید. به همین ترتیب، برای افزایش یا کاهش دادن فاصله‌ بعد از پاراگراف انتخاب شده، از چرخنده‌ After استفاده کنید. در نهایت برای اعمال تغییرات روی دکمه‌ OK کلیک کنید.

همانطور که در مثال‌های قبلی دیدیم می‌توانید از گزینه‌ Line Spacing که در پنجره‌ محاوره‌ای قرار دارد برای اعمال فاصله بین خطوط استفاده کنید.

مخاطبان عزیز دریچه فناوری باشگاه خبرنگاران جوان می‌توانید سوالات، مشکلات و پیشنهادات خود را در قسمت نظرات همین گزارش ارسال کنید تا در بخش‌های بعدی این آموزش تا حد امکان به آنها پرداخته شود.

بیشتر بخوانید: قسمت اول/ چگونه کار با مایکروسافت ورد (Microsoft Word) را آغاز کنیم؟ +آموزش تصویری

انتهای پیام/

قسمت پانزدهم/ آموزش رایگان استفاده از برنامه مایکروسافت ورد (Microsoft Word) از مبتدی تا پیشرفته

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری مایکروسافت ورد آموزش وپرورش آموزش ورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۳۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی

فرشاد جامع با اشاره به تسهیل مشارکت صنایع و بخش خصوصی در توسعه میادین مشترک اظهار کرد:با تکیه بر ماده 15 برنامه هفتم توسعه، از این پس، فرصت توسعه میادین مشترک نفتی به صنایع بزرگ برای هدایت منابع و توانمندی خود در این حوزه امکان پذیر خواهد شد و مجوز توسعه میادین مشترک در بستری رقابتی و با شفافیت کامل و رابطه مالی جذاب بین دولت و بخش غیردولتی اقتصاد فراهم خواهد شد. همچنین توسعه میادین مشترک نفت و گاز نیز می تواند منجر به افزایش سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) در کشور شود. با جذب شرکت‌های بین‌المللی نفت و گاز برای مشارکت در این پروژه‌ها، کشور می‌تواند از تخصص، فناوری و سرمایه آنها بهره‌مند شود و رشد و توسعه این بخش را بیش از پیش افزایش دهد.

وی ادامه داد: یکی از فرصت‌های مهم برای سرمایه‌گذاری عمومی در صنعت نفت، شرکت در استخراج منابع نفتی و گازی مشترک است. بهره‌برداری بهینه از این منابع بسیار حیاتی است، چرا که در صورت عدم فعالیت کافی از سوی یک کشور، کشورهای همسایه قادر به استخراج این منابع خواهند بود، که این مسئله می‌تواند به ضرر منافع ملی باشد.

وی ادامه داد: بنابراین، فعالیت پویا در این حوزه نه تنها به حفظ سهم کشور از این منابع کمک می‌کند، بلکه فرصت‌هایی برای ایجاد ارزش افزوده و رشد اقتصادی را نیز فراهم می‌آورد. توجه و سرمایه‌گذاری در استفاده از این منابع، زمینه‌ساز کسب درآمدهای پایدار و تقویت جایگاه رقابتی کشور در سطح بین‌المللی خواهد بود.

این کارشناس انرژی در رابطه با زیرساخت و بستر اصلی مشارکت سرمایه های خرد مردمی در مدل جدید قراردادی بین دولت و بخش خصوصی گفت: راهبردهای توسعه‌یافته‌ای مانند «شرکت سهام پروژه» و استفاده از «سهام ممتاز» با دقت و نکته‌بینی طراحی شده‌اند تا فرصت‌های جدید و قابل توجهی را برای سرمایه‌گذاری مستقیم شهروندان در پروژه‌های عظیم نفتی فراهم آورند.

وی گفت: این استراتژی، نه تنها به افزایش مشارکت عمومی منجر می‌شود بلکه در راستای توزیع عادلانه‌تر ثروت نیز نقش مؤثری ایفا می‌کند. در این چارچوب، مدل «شرکت سهام پروژه با تضمین کف سود»، امنیت و اطمینان سرمایه‌گذاران را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد.

وی تاکید کرد: این مدل تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران، حداقل سود مورد انتظار خود را دریافت دارند، که این امر به کاهش ریسک و جذب سرمایه‌های بیشتر کمک می‌کند. از طرفی، استفاده از «سهام ممتاز» امکانات ویژه‌ای به سرمایه‌گذاران می‌دهد که فراتر از سود معمول است؛ به این صورت که سهامداران ممتاز، نقش مهمی در تصمیم‌گیری‌های کلیدی پروژه داشته و از مزایای اداری و مالی خاصی برخوردار می‌شوند، که این خود بستری را برای تعامل پویا و مؤثر بین مدیریت شرکت و سهامداران فراهم می‌آورد.

جامع ادامه داد: با تکیه بر مدل جدید عقد قراردادهای توسعه میادین مشترک با استفاده از توان بخش خصوصی در کنار مدل شرکت سهام عام پروژه که زیرساخت و بستر اصلی مشارکت سرمایه های خرد مردمی در مدل جدید قراردادی بین دولت و بخش خصوصی است؛ این امکان را خواهیم یافت که به طور مشخص در توسعه بالادست صنعت نفت و گاز از مشارکت مردم و حضور توان بخش خصوصی بهره ببریم و مردمی‌سازی توسعه صنعت نفت و گاز به وقوع بپیوندد.

وی در پایان گفت: توسعه میادین مشترک نفت و گاز پتانسیل بسیار زیادی برای تحقق رشد اقتصادی پایدار در کشور دارد. با استفاده از قدرت سرمایه های کوچک مردم و بخش خصوصی، کشور می تواند فرصت های جدیدی را برای رشد، ایجاد شغل، نوآوری و توسعه باز کند. کشور با رویکرد استراتژیک و فراگیر می تواند اطمینان حاصل کند که این پروژه ها نه تنها به نفع اقتصاد است بلکه به رفاه مردم و حفاظت از محیط زیست نیز کمک می کند. از طریق همکاری و تعهد، کشور می تواند راه را برای آینده ای روشن تر و مرفه تر برای همه شهروندانش هموار کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • احصاء سرخط‌های عملیاتی برنامه ساماندهی قلعه ضحاک
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت